500.000 EURO – despagubire in urma unui accident rutier obtinuta pentru un client de-al nostru in 2016

Daca ati fost victima unui accident si doriti sa primiti o justa despagubire pentru prejudiciul suferit, va oferim serviciile unor avocati specializati in acest domeniu pentru că, iată, am reușit să obținem despagubiri adecvate prejudiciului suferit in urma unui eveniment rutier grav, ce a avut ca urmare decesul mai multor persoane si vatamari corporale grave.

Suma record a fost acordata de catre Tribunalul Timis clientului nostru minor care a fost victima unui grav accident rutier.

Instanta a perceput pe deplin implicatiile emotionale, suferintele fizice si psihice grave cu care s-a confruntat victima, suferinte care , in mod cert, vor produce efecte si in viitor.

Suma pare spectaculoasa, insa ar trebui sa reprezinte normalitatea in astfel de cazuri, o compensare efectiva (atat morala cat si fizica), deoarece persoanele implicate in asftel de situatii ajung sa-si raporteze intreaga existenta la perioada anterioara si posterioara producerii accidentului.

Acordand aceasta compensatie baneasca, judecatorii Tribunalului Timis, au facut o apreciere concreta in cazul dedus judecatii si nu una generala, tinand seama de numarul de zile de ingrijiri medicale ( peste 300 ) tratamentele suportate , gradul de durere suportat , gradul de insanatosire ( cu infirmitate ) , dar si consecintele negative viitoare .

Este just ca despagubirile banesti sa fie ancorate in realitatea economica generala , cu atat mai mult cu cat in ultimii ani ,s-a majorat costul politelor RCA si implicit plafoanele de despagubire ( 5.000.000 euro/eveniment – pentru vatamari corpoale si 1.000.000 euro pentru pagubele materiale).

Am reprezentat cu succes si alti clienti, obtinand despagubiri importante pentru acestia.

Scopul nostru este acela de a va ajuta sa obtineti cea mai buna reparare a daunelor materiale si a suferintei traita de dvs.

   Director Web  Anuntul  Director Web Gratuit  SEO Romania    Adauga Site in Director web  Director web    Anunturi Gratuite