Avocat de divorț – cea mai tare meserie

avocat de divort la Brad Pitt
avocat de divort la Brad Pitt

laura wassder avocat divortVestea momentului implică un avocat pe măsură, iar în textul de față vom povesti oarecum tangențial despre ceva ce a primit deja numele de cel mai „tare” divorț! Angelina Jolie i-a făcut papucii lui Brad Pitt și a depus actele sfârșitului de mariaj, după cum puteți citi pe „Realitatea” despre divorțul anului sau pe „Viva” aflați ce zice avocatul acesteia și încă mai vreo câteva reviste și revistuțe online. Dar, după părerea noastră, mai bine citiți pe CNN despre divorțul acestor doi frumoși ai ecranelor. E un site mai complet și cu informații de la prima sursă. Nu lăbuțe știricuțe românești.

Averea pe care o împart cei doi, unii zic că e vreo 400 de milioane de dolari, copii, case mașini și conturi în bancă… toate sunt chestiuni care nu prea ne interesează pe noi acum. Senzațional este altceva: cine este avocatul care-i va despărți pe unii dintre cei mai frumoși, cei mai pizmuiți și cei mai bogați actori din lume!? Avocat esteeeeeee… Laura Wasser!

Laura Wasser – mama despărțirilor celebre

Laura Wasser este cel mai cunoscut avocat al vedetelor, este sarea și piperul din orice divorț, fără ea nu are farmec să te desparți, dacă nu ți-o iei avocat pe Laura parcă nici nu divorțezi, cam așa zic toți cei care au cotizat onorarii imense la această tipă bine. O tipă al cărei cel mai bun portret este cel de sub un tablou pe care scrie simplu: The End! Adică sfârșitul.

Ca să înțelegeți puțin cine este Laura Wasser, va trebui să vă povestesc o istorioară. Tot cu vedete. Se spune că Britney Spears, prin 2004 parcă, atunci când l-a cunoscut (în avion) pe viitorul ei soț, un anume Kevin Federline, dansator de rezervă din trupa de turneu a cântăreței, deci nici măcar dansator prim-solist nu era, ei bine după puțin timp aceștia au decis să se căsătorească. Ea avea zeci de milioane de dolari iar el, cum am spus, era dansator de rezervă. La auzul veștii, stafful cântăreței i-a explicat acesteia că are nevoie de trei lucruri: un maestru de ceremonii (un fel de staroste de nuntă din Ardeal), un bijutier și de Laura Wasser!

Da, deci oamenii din managementul trupei Britney Spears, intuiau oarecum că artista va avea nevoie de un avocat de divorț. Tipa asta, avocatul Laura Wasser, avea deci o reputație colosală printre artiștii americani, evident cei cu bani.

Cel mai cunoscut avocat de la Hollywood

Laura Wasser s-a născut în 1968 și ani de zile a avut birorul la etajul al 12-lea din Century Plaza Towers din los Angeles, iar abia de curând și-a manifestat intenția de a se muta într-un sediu mai luminos. Viața ei profesională, ne referim la spețele de divorț pe care le-a avut în mână, nu este altceva decât un amestec de vedete care prezintă vremea, de actori și oameni celebri. De la cazul lui Arnold Schwarzenegger, acela cu camerista, la Kim Kardasian și… vă lăsăm plăcerea să-i descoperiți și să-i citiți „istoricul firmei”.

Încheiem prin a vă recomanda un articol foarte sugestiv din „The Telegraph” despre această speță de divorț și avocatul pe măsura sutelor de milioane de dolari puse în joc. Până la urmă, în viața de sub reflectoare, aproape doar la asta se rezumă totul.