Marian Vanghelie nu va fi avocat

avocat Timisoara
Avocat in Timisoara - Mirela David
avocat-vanghelie
Marian Vanghelie nu va fi avocat

Marian Vanghelie a ținut să liniștească toți ziariștii că, deși este student, el nu vrea să devină avocat, jurist sau economist și nici să se apuce de fabricat marmelada nu poate acum, după ce a lucrat atâția ani în administrație. Fostul edil a mărturisit că urmează cursurile Andrei Șaguna unde studiază administrația publică.

Mărturia aceasta nu a fost făcută în sala de ședințe a Curții de Apel București, unde marți 13 octombrie i s-a respins cererea de înclocuire a arestului la domiciliu cu măsura de control judiciar, cum solicitase preacunoscutul fost primar.

Decizia CAB este definitivă, ceea ce desigur că l-a nemulțumit și pe cel care îi este avocat, respectiv pe Cristian Ene. Acesta a spus că măsurile preventive nu trebuie să împiedice desfășurarea unei vieți normale. Același avocat a insistat că Marian Vanghelie beneficiază de prezumția de nevinovăție și are dreptul de a-și continua studiile.

După ce a ieșit de sub ocrotirea distinsului avocat, celebrul primar de sector bucureștean a fost tras deoparte de ziariști, iar aceștia l-au determinat să povestească despre cursurile pe care le urmează. Astfel, Vanghelie a spus că el reține cam 70-80% din materie doar după ce se uită în diagonală la cursuri. „Pentru mine, lucrurile în administrație sunt bazate pe logică!” a mai spus cel care urmează două facultăți în același timp.