Ce înseamnă să fii avocat de divorț…

avocat Timisoara
Avocat in Timisoara - Mirela David
divort avocat Los Angeles
Suma platita catre avocati are cinci zeroruri

Ultimul divorț răsunător din lumea showbizului este cel prin care un avocat specializat din Los Angeles a reușit să obțină pentru clientul său suma de 3.3 milioane de dolari în urma unui proces de divorț și partaj. Pentru SUA cifra nu este ceva extraordinară, deliciul acestui proces reprezentându-l însă motivele de divorț și părțile în cauză.

Astfel, cântăreața Alexandra Edenborough va primi de la deja fostul său soț, actorul Gary Oldman, o sumă considerată modestă pentru showbizul american, dar actorul va plăti și substanțialul onorariu de avocat către Mike Treacy, reprezentantul câtăreței.

Motivul pe care s-a bazat acțiunea de divorț este reprezentat de „diferențe ireconciliabile”, acesta putând fi foarte bine exprimarea diferenței de vârstă dintre cei doi, el 57 de ani iar ea 36, ei au fost căsătoriți 6 ani. Proaspătul celibatar este de fapt după al patrulea proces de divorț. Actorul a strâns bani făcându-se remarcat în filme de succes dintre care amintim rolul de naș al lui Harry Potter din seria realizată după cărțile J.K. Rowling. Mai spunem și trilogia Batman, rolurile contelui Dracula și Lee Oswald din „JFK”.

Onorariul de avocat este compus dintr-o sumă cu cinci zerouri, însă aceasta nu pare a fi decât o mică firimitură în comparație cu onorariile din alte divorțuri celebre. Vă lăsăm să apreciați care sunt sumele plătite către avocați de cântărețul Neil Diamond, care plătit fostei soții după procesul de partaj aproximativ 150 de milioane de dolari, după o căsătorie de 25 de ani. Când a divorțat, Harrison Ford a pierdut 118 milioane de dolari, iar Steven Spielberg a plătit milioane pentru avocați la procesul lui de divorț cu Amy Irving.