Cat de imuni pot fi avocatii!?

cat de imuni pot fi avocatii

Un controversat proiect de modificare a legii avocaturii a trecut de Comisia Juridica de la Camera Deputatilor, dupa de in prealabil fusese avizat si de Senat. Este vorba de modificari ce fac, din punctul de vedere al DNA, inutile interceptarile si imposibile realizarea lor in cazul in care la mijloc este o relatie dintre avocat si clientul sau. DNA sustine ca, daca va fi adoptat in aceasta forma proiectul, vor exista toate premizele de anulare a unor probe din procesele existente deja.

» Read more

În ţara unde domneşte Sharia

poet-fara-avocat

Locul unde nu există avocaţi sau nu conteaza… Arabia Saudita…

Zilele acestea, că tot se discută foarte mult despre islam, se va face mare vâlvă despre neputinţa oricărui avocat de a face ceva în privinţa condamnării la moarte a unui poet palestinian. De fapt, dacă e să luăm în considerare agenţiile de presă, respectivul condamnat nu a avut parte de un proces legal şi nici măcar nu a fost reprezentat un avocat.

Poetul palestinian Ashraf Fayadh, refugiat în Arabia Saudită, are totuşi la dispoziţie 30 de zile pentru a face recurs, acţiune care este problematică atât timp cât el nu a putut să-şi angajeze un avocat, a spus Mona Kareem, o activistă din Kuweit şi care luptă pentru drepturile imigranţilor.

» Read more

   Director Web  Anuntul  Director Web Gratuit  SEO Romania    Adauga Site in Director web  Director web    Anunturi Gratuite