„Principiu de drept”: legea mai favorabilă internațional

avocatii le-au facut bucata!?

Cazul Lionel Messi în care acesta dă vina pe avocați pentru neplata taxelor către stat și crearea unui „frumos” dosar de evaziune fiscală nu este deloc ceva singular, avocații fiind de vină și în alte cazuri celebre, precum Steffi Graff de exemplu, celebra jucătoare de tenis dacă vi-o mai amintiți… Bineînțeles, un alt amănunt comun și elocvent între cele două, ne rezumăm doar la acestea două, ar fi tatăl! Părintele care a gestionat fondurile copilului, el este de vină pentru evaziunea de care a fost acuzat Lionel, sau Steffi acum câțiva ani. Ce odios!

» Read more

Cat de imuni pot fi avocatii!?

cat de imuni pot fi avocatii

Un controversat proiect de modificare a legii avocaturii a trecut de Comisia Juridica de la Camera Deputatilor, dupa de in prealabil fusese avizat si de Senat. Este vorba de modificari ce fac, din punctul de vedere al DNA, inutile interceptarile si imposibile realizarea lor in cazul in care la mijloc este o relatie dintre avocat si clientul sau. DNA sustine ca, daca va fi adoptat in aceasta forma proiectul, vor exista toate premizele de anulare a unor probe din procesele existente deja.

» Read more

   Director Web  Anuntul  Director Web Gratuit  SEO Romania    Adauga Site in Director web  Director web    Anunturi Gratuite